Nieuws

Donderdag 10 november gaat onze jaarlijkse Sint-Maartenstoet door; een stoet door Peutie waar alle kinderen aan mogen deelnemen met hun eigen bietlantaarn.

Na een drukke zomer is het weer zover; op zondag 2 oktober starten we het nieuwe scoutsjaar!

Twee dagen feest met op 15 juli een bosbar en op 16 juli een bosfuif; info en tickets hier!

De leiding van Scouts en Gidsen Peutie heeft voor een eigen heerlijk biertje gezorgd; ZWIJN
Zondag 3/10 houden wij onze startdag en starten we met veel plezier aan ons nieuwe scouts jaar!

Al even terug van een geweldig kamp en we staan al te popelen om te beginnen aan een nieuw scoutsjaar.

Net als vorig jaar doen wij mee met de thuis-editie van het mosselfestijn van Kiwanis. Je kan er verschillende gerechten en/of wijnen bestellen die je kan ophalen of thuis laten leveren op 2 oktober 2021.

Scouts en Gidsen Peutie stelt voor in primeur: BOSBAR 2021!

De zomervakantie staat voor de deur en we nodigen jullie graag uit voor een gezellige avond samenzijn op ons scoutsterrein.

Hoe inschrijven voor kamp?

1. Drinken jullie ook zo graag chocomelk op kamp? Dan kunnen jullie ervoor zorgen dat we extra liters melk kunnen meenemen!!

Wat moet je doen?

➡Koop Joyvalle