Startdag 2023-2024

Het moment waar we allemaal op hebben gewacht, is eindelijk hier! We nodigen jullie van harte uit om samen met ons het nieuwe scoutsjaar te beginnen op zaterdag 30 september. We verwelkomen jullie graag vanaf 12u. Het belooft een dag vol avontuur, spelletjes en nieuwe vriendschappen te worden!

Wat staat er allemaal op de planning?🤪
Dit jaar zullen we het niet bij pannenkoeken houden, maar kunnen jullie van 12u tot 14u een smoske komen eten😋😋. Erna zal er een groot spel plaatsvinden, waarin zowel jong als oud mag meespelen. Tijdens het spel zal je te weten komen wie o wie jouw nieuwe leiding wordt dit scoutsjaar! Na afloop van het spel kunnen jullie nog een beetje nazinderen met een pannenkoek en op de achtergrond gillende kinderen vanuit het springkasteel;).

Hoe zit het dan met inschrijven?🧐
Elk kind dat al lid is, heeft sowieso een plekje. Zijn er nog plaatsen over in de tak, dan worden de eersten die er zaterdag zijn, toegelaten. Broertjes of zusjes krijgen hierbij voorrang. Vanaf dat we ons maximum bereikt hebben, starten we een wachtlijst.

🌳 Breng je enthousiasme en avontuurlijke geest mee, en laten we samen een geweldig scoutsjaar beginnen! 🌳

🗺️ Locatie: Peutiebosweg 1, 1800 Peutie
🕛 Tijd: 12:00 uur
👕 Kleding: Trek je scoutskleding aan en wees klaar voor beweging!

PS: Vergeet zeker niet om een kijkje te nemen tussen de verloren voorwerpen🩳

Tot dan!
De gehele leidingsploeg🤗

Herinschrijvingen voor wie vorig jaar al lid was & voor broers en zussen van leden kunnen tot 13 september (meer info: zie mail).
We kunnen dus nog niet zeggen hoeveel plek er vrij is per leeftijd.

 Deuren geopend, start inschrijvingen OVERZICHT STARTDAG SCOUTS PEUTIE 30/09: 12-14u: Genieten van een lekker smoske :Formatie 14u15: Start groepsspel 15u45: Leidings reveal!! :0 16u: 4uurtje; tijd VOOr een pannenkoek met chocomelk massaspelen 18u: Eindformatie