De vriendenkring

Hallo,

Wij, van “de Vriendenkring”, verwelkomen jullie op deze site en zullen jullie hier wat meer informatie verstrekken over onze werking.

Aangezien onze scoutsgroep mag beschikken over eigen lokalen was het nodig om een overkoepelende VZW op te richten.

We houden ons bezig met het beheer van de lokalen en het nodige onderhoud. Bestaande uit een bond allegaartje van oud-leiding, ouders en sympathisanten lukt het ons nog steeds om de lokalen te onderhouden en te vernieuwen. Zo hebben we laatst nog een nieuw afdak geplaatst en de hele verwarmingsinstallatie vernieuwd.
Ons nieuwe project wordt de bijbouw van een sanitaire blok en een nieuw magazijn.

We helpen ook de leiding met de activiteiten zoals de Bosfeesten, de Steakdag.

Wij zelf organiseren jaarlijks een quiz : KwisTanie, een algemene kennisquiz voor beginnelingen en gevorderden.
Jongstleden was het de 13de editie van onze quiz en het was weer een succes!
We houden jullie op deze site op de hoogte van de werkzaamheden en van de volgende activiteiten.

Voelen sommige zich geroepen om ons bij al deze activiteiten een handje te helpen, of actief lid te worden van “de Vriendenkring” dan kan je ons ereiken op volgend e-mail adres: Vriendenkring@scoutsengidsenpeutie.be

Tot later !

Heb je vragen, opmerkingen …? Twijfel dan niet om ons te contacteren!